Vårt mål är att göra Calisthenics till en mer framträdande sport i Sverige och organisera bästa möjliga tävlingar för att växa sporten och skapa ett större community inom sporten. Vi vill sätta Sverige på kartan i Calisthenics & Street workout.

Historian

Beast Of The Barz grundades av Daniel Flefil redan 2018. Daniel är en atlet och Coach i Calisthenics & Street Workout men såg att det saknade något i Sverige av professionella tävlingar samt evenemang, då ville han fylla det gapet.

I december 2019 anordnade vi tävlingen Beast Of The Barz på den största fitnessutställningen i Skandinavien, Fitnessfestivalen. Allt började med ett mål att skapa den största Calisthenics & Street workout-tävlingen i Sverige, och det är vad det blev. Det var den största Calisthenics & Street Workout-tävlingen som hölls inte bara i Sverige utan i hela Norden.

Vi hade 40 fantastiska atleter som tävlade från hela Europa. Och vi hade de otroliga idrottarna Daniel Sørensen, Vitaliy Melnik och även världsmästaren Daniels Laizans att bedöma tävlingen.

"Det var den största Calisthenics & Street Workout-tävlingen som hölls inte bara i Sverige utan i hela Norden"

Samarbeten

Clean Drinks Calisthenics sponsor

Clean Drink

Clean drink vill att det ska vara enkelt för dig att leva hälsosamt. Dem tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt för dig att göra bra val. Sedan 2015 har de erbjudit ett veganskt alternativ som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser och socker. 

Better Bodies

Deras vision är att skapa produkter för seriösa idrottare i gym- och fitnessmiljön, idrottare som förstår att en hälsosam atletisk kropp har gått igenom många timmar av blod, svett och tårar!

Gymleco

Gymleco är familjeägt och arbetar varje dag närmare sin vision om en hälsosam och hållbar framtid. Dom står själva för produktutvecklingen och skapar svensktillverkade utrustning med rätt funktion och rörelse i kombination med användarvänlighet. 

Fitnessfestivalen

Fitnessfestivalen arrangerar nordens största fitnessmässa som hålls i Sverige, Stockholm.

Fitnessfestivalen 2020

GORNATION

GORNATION is a calisthenics brand that provides the calisthenics and street workout scene with high quality sports equipment and stylish clothing. The project was launched in 2015 in Münster, Germany. Through its commitment and strong social media presence, GORNATION now unites more than 60,000 fans from all over the world on social media